sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Turhin postaus i-k-i-n-ä !

.... Mutta oisko kellään mitään vinkkejä miten sais hiuksia vaaleemmaksi?
Miten ootte vaalentanu? Ku siis mähän oon nyt blondaamassa hiuksia, ja tilanne on SE, että mulla on tuo pää blondina ja latvat semmosena vaaleenruskeena/ruskeena.. Kampaamossa kävin, mutta en ollu kovinkaa tyytyväinen mun tulokseen, sillä lupasivat että kun lähden, hiukset on blondina, mutta laittoivat minulle vain pari hassua raitaa ja thats it, hiukset ei muuttunu siis yhtään.. Mistäköhän saisi tilattua niitä vaalennusvärejä mitä kampaamoissakin käytetään? KOVASTI KAIPAAAN APUA/VINKKEJÄ/NEUVOJA/IHAN MITÄ VAAN, KIITOS !

13 kommenttia:

  1. Hairstoresta ainaki joistain ite bongasin sellast ku eclipse,siin on erillee hapete ja se olisko vaalennusaine,niitä pitää sekottaa johonki kuppiin vaa :) varmaan melkeen samaa tavaraa ku kampaamois käytetään.
    Must niit hapetteitaki on eri prosenttisii,mitä korkeempi prosentti..sen tujumpaa :) en tiiä auttoiko sua yhtään mut...
    Ja hopee shampoo kannattaa sit jossain vaihees ostaa :) mul on itelläni sellanen four reasonin silver mist suihke ja color mask silver :) ja bonacuren hopee shampoo viel :)

    Terv. Kahessa viikossa pikimustasta-> platinablondiksi :D (en suosittele.. :D) ja 1v1kk tytön äiti 18v pääkäupungista :)
    Onnea blondaamiseen! :) Toivottavasti ees vähän auttoi toi mun romaani :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Käy ostaan hopeashamppoota parturista, tai en tiiä myyänkö niitä normikaupoissaki. Mutta parturissa on aina parasta, joten hopeashamppoota, se vaaleentaa sun hiuksia! Ja kannattaa myös ostaa jos haluut värjätä, niin live xxl blondi väri :)

    VastaaPoista
  3. Mul on sama tilanne kans. Kaveri joka on parturi ehdotti et tehdää joku vaalennuspesu/hoito. Sit osta silver-shampoota. Laita joka päivä ja anna vaikuttaa 10min. Viikos huomaa eron! Mun kämppis käytti ja tuli tosi hyvä:)

    VastaaPoista
  4. no värinpoisto on ainut jolla saa sen vaaleen tukan jokapaikkaan... ite sillon ku punasesta vaalensin nii oli ihan saatananmoinen urakka. Sain kuitenki jokapaikan vaaleeksi, ei ikinä oo ollu sillee et latvat ois jääny tummemmiksi vaan aina on väri lähteny tosi tasasesti joka paikasta vaalenemaan. Että tossa asiassa en oikee osaa auttaa :S muutako että koitat vaan vielä värinpoistoa ja jos ei vaalene ja jää tummiksi nii sit se ei vaan vaalene eikä auta muu ku leikata tummat pois. se on tympiää jos se tumma jymähtää...

    VastaaPoista
  5. Hopeashamppoo on yks keino. En oo ite kokeillu, mutta se kuulemma vaalentaa ja jos sulla on jtn "kelttasuutta" nii se poistaa sitä.
    Mutta kuten sanoin nii en ite oo kokeillu, joten en ossaa tarkkaa sanua :D. Googlaa :)
    Tai sit oon vaa perus värjäys.

    VastaaPoista
  6. Käy kampaajalla värjäämässä, koska kaupan väreillä tukka kuluu liikaa ja lopputulos todella läikykäs. Kun itse vaalensin mustasta platinablondiksi, kävin kampaajalla. Ekalla kerralla minulle tehtiin värinpoisto, että hiuksista saatiin ruskeat. Toisella kerralla minulle pistettiin blondeja raitoja. Ja sitten kolmannella kerralla tehtiin yki värinpoisto koko päähän, ja sitten latvoihin, koska olivat keltaiset. Hiuksia minulta leikattiin yli 10cm pois niin kasvoivat terveenä. Tukka oli silti hieman keltainen, mutta pesin hopeashampoolla niin keltasuus lähti pois. Tämä koko prosessi kesti puoli vuotta, mutta kärsivällisyys palkitaan koska lopputuloksena oli terveet kauniin blondi tukka. Älä siis värjää itse vaan käy kampaajalla vaikka se maksaakin enemmän mitä kotivärit.

    VastaaPoista
  7. cybershopissa on ainaki ollu ja hairstoressa, et saa ite sekottaa sen. Ite en oo ikää värjäyttäny kampaajalla vaan kotona aina ja aika usein swartzkopf blonde väreillä tai nutrissen värinpoistolla ja hairlekiinista hopea shampoo ja hoitoaine joilla oon sitte pessy sitä keltaisuutta pois :)

    VastaaPoista
  8. Ite oon kerran värjänny ihan tummista ihan vaaleiks, ja ei siihen kauheesti niksejä oo... :-D
    Yks vaihtoehto on se, että tekee monta kertaa kokopääraidat (rasittaa hiuksia vähemmän), mutta se tosin on aika hidasta.
    Itse laitoin vaan vaalennusaineen ja blondin värin päähän. Hopeashampoolla saa erittäin paljon keltasuutta pois, kun sitä käyttä säännöllisesti :)

    VastaaPoista
  9. Ite oon käyttäny kaupan värinpoistoa, josta hiukset on kyllä vähän kärsiny heh.. :D

    VastaaPoista
  10. No mulla oli kans mustat hiukset ja nykyään vaaleet. Ei nyt ihan blodit mutta vaaleet kummiskin. Laitoin hiuksiin semmosen värinpoistoaineen ja seuraavana päivänä laitoin vaaleen värin mun hiuksiin. Suosittelen jos sulla on herkät hiukset nii kannattaa värinpoistossa ja värjäyksen välissä pitää taukoo. Kuulemma se on ihan yleistä että lähtee hiuksia päästä mutta se loppuu jossain vaiheessa. Ja ihmettelen kun mulla ei kärsiny yhtään hiukset värinpoiston jälkeen. Ja jotkut tekee niin että vaalentavat ruskeeksi ja siitä sitten vaaleammaksi vähitellen mutta siinä kestää ihan hirveän kauan!

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Mulla meni puoli vuotta, että sain niin lontiksi ku halusin :D Kyllähän ne vaaleni uuesta vuojesta tammikuun loppuun niinku tosi hyvin että oli jo blondit, muttei platinat mitä vähä ajoin takaa. Kampaajalla värjääminen usiasti tulee kalliiksi niin värjäsin schwarzkopfin tujuimmilla väreillä Live Color XXL 00a yms. Mulla ei auttanut yhtään hopeashampoo joten tuolla se lojuu kaapin pohjalla vieläki... :D Värjäämällä lähti keltasuus, aina joku 2vkon tai mieluummin pidemmän ajan välit ennen kun värjää niin se väri tarttuu paremmin --> tulee tulosta. Tein viime kerralla blondatessa sen virheen, että saatoin värjätä vaikka kahesti viikossa kiireen kanssa, niin hiukset "kyllästy" siihen väriin eikä enää vaan ottanut vaaleampaa väriä. Hiukset katkeilee vieläkin vaikka lontaamisesta on jo aikaa, hamppuuntuu pahasti ja pitää tehdä joka suihkukerta kaikenmaailman hoitoja, että näyttävät olevan edes elossa tuolla :D Mutta olihan se jees käyä vähä välillä sielä vaalianki puolella ! :)

    Jansku

    VastaaPoista
  13. Juuu kiitti neuvoista ! öööäm, oon ite tehnyt nyt 2värinpoistoa, ja vissiin 2kertaa laittanu ihan normaalin kestovärin. Mulla nää hiukset ei näytä ees siltä että nää ois kärsiny hirveesti, vähän latvoista vaan. Hiuksia kylläki lähtee ihan reippaasti, tänään olis tarkotus vielä ottaa 2värinpoistoa ja saaapa nähä :)

    VastaaPoista