lauantai 14. huhtikuuta 2012

Seison vierelläsi tänään, huomenna ja joka päivä.


Mahtavaa lauantai-iltaa kaikille !

Närästyksestä, vauvan potkuista, liikkeistä ja nyrkkeilystä on tehty Marin viime yö.
Kyllä, nukuin toodella huonosti ja vähän, sillä masu asukki oli päättänyt että tämä yö valvotaan ! 
Närästi myös todella paljon joka haittasi myös osaksi nukkumista, otin kyllä Rennietä mutta eipä siitä ollut hirveästi apua...





Eilinen iltani meni kotona ollessa. Kävin lenkillä, olin koneella ja ennen Salkkareita söimme vanhempieni ja sisaruksieni kanssa tortilloja. Tarjolla tortillojen väliin oli kurkkua, kanaa, jauhelihaa, feta-juustoa, juustoraastetta, ananasta, tomaattia, paprikaa ja kinkku suikaleita. Oli kyllä hyviä :p







Meillä jäi yli noita täytteitä joten illalla tein itselle niistä 'salaattia' ja söin. Tuntui masu asukkikin tykkäävän.
Minua on alkanut ahdistamaan, sillä jotenkin vain tuntuu että aika menee niin nopeasti ja pian sylissäni onkin jo pieni lapsi. Odotan toki innolla, mutta on vielä niin paljon tekemistä ennen sitä.

Enkä vielä ole edes ehtinyt miettiä lapselle nimeä, vaikkei se ihan vielä olekaan ajankohtaista. Mutta sitäkin olisi hyvä jo pikkuhiljaa suunnitella. Myös minua pelottaa, että lapsi syntyy ennen aikoja keskoslapsena. Lisäksi tulisi ongelmaksi se, että jos lapsi syntyy ennen rv. 36 täytyy mennä synnyttämään Ouluun asti, sillä oulaskankaalla ne eivät kuulemma synnytä ennen 36 viikkoa.
Olin alku kuusta (2.4) tutustumaassa synnytyssairaalaan (eli oulaskankaalle) ja kävimme samalla läpi synnytyksen kulkua. Eli miten alkaa ja mitä tehdä milloinkin ym. Oli kyllä mielenkiintoista, ja vähän rauhoitti mieltäni, koska minua on alkanut pelottaa synnytys, onhan se jo melko lähellä. Sillä en kestä kipua yhtään ja selkäni on todella huonossa kunnossa ollut aina. Vesisynnytys oli kyllä mielenkiintoisen kuuloinen, mutta saa nyt nähdä.
En toisin aijo suunnitella mitään, koska en halua sitten tulla pettymään jos joku ei onnistukaan.



Lapsen isän kanssa olemme suunnitellut menevämme Ouluun katsomaan Titanicin 3D:nä. Olen niin iloinen, että hän lähtee kanssani. Ettei tarvitse yksinkään mennä.
Tänään kävimme yhdessä Kärkkäisellä, Prismassa, ja syömässä.
Tänään en muuta sen ihmeellisempää ole tehnyt.
Maanantai-iltana voisin seuraavan kerran kirjoitella, sillä huomenna tuskin tapahtuu mitään ja Maanantaina minulla on neuvola.

Mahtavaa viikonlopun jatkoa ihan jokaiselle ! :)

PS.
Olisiko kenelläkään tuttuja(tai itsellä) jolla olisi halvalla myydä tai jopa antaa pienen poika lapsen vaatteita? (Ihan vastasyntyneelle siis.. ) Ja muitakin esim, leluja ym tavaroita. S-postiin/facebookkiin voi laittaa yhteystietoja ym jos jollain on ylimääräisenä..
Jos jotain myös kiinnostaisi joku päivä lähteä kanssani kahville tai jutella tai jotain, laittakaa minulle viestiä s-postiin tai sitten pyytäkää ystäväksi Facebookissa. Itselläni nämä viikonloput on todella tylsiä ja yksinäisiä...

19 kommenttia:

  1. Vitsi sä vaikutat kyllä paljon vanhemmalta mitä oot, itehän en vois kuvitellakkaan että oisin 15-vuotiaana saanu lapsen ku olin semmonen rasavilli ja tuli kyllä tehtyä paljo kaikkee tyhmää! :D Jään kyllä innolla seurailemaan sun blogia! :)

    VastaaPoista
  2. Luin joskus susta ku olit kommentoinu Viivin (http://thechildwithherownchild.blogspot.com/)blogiin, jota oon lukenu alusta asti (= Meinasin laittaa sulle sähköpostia että miten menee yms. Sit aattelin et enviiti, jos et kerkee vastailla tai mitää. Sit löysin sun blogin osotteen vahingossa 'kaverin' facebookista, ku se oli tykänny sun tilasta. Sit eksyin tänne, taidampa jäädä lukee ((:

    ps. sit sit sit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiva kun jäät :) Mulle voi lähettää s-postia ja yms, mulla on kyllä aikaa vastailla :)

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. tunnut kasvaneen paljon ihmisenä nyt lapsen myötä vaikka en sua kovin hyvin tunnekkaa:)) tsemppiä kaikkeen tiiän että susta tulee hyvä äiti!

    VastaaPoista
  5. Musta on tosi hienoo että oot ottanu vastuun lapsestasi:) Ja kun monet on sun iästä puhunu nii joo kyllähän 15-vuotias on aika nuori äidiksi mutta henkinen ikä on tämmösissä asioissa paljon merkittävämpää:D mä toivon kaikkea hyvää sulle ja lapsellesi!:) äläkä välitä nuista anonyymeistä jotka valittaa joka asiasta hankkikoot elämän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En välitäkkään, niillä ei ole vaan omaa elämää :p

      Poista
  6. Vähänkö on itelläki muuttunu käsitys susta mitä nyt on aiemmin tuntenu sua ja siis hyvässä mielessä vaan! Onnea tosi paljo ja jään kyllä mielenkiinnolla lukeen sun blogia :)

    VastaaPoista
  7. mä kunnioitan sua aivan mielettömästi! kuka tahansa tyttö ei tuohon pystyisi. asun aivan sun tuppukyläs vieressä ja ymmärän kuinka paljon rohkeutta sun päätös vaatii koska tiesit varmasti millainen juoruilu näissä meidän tuppukylissä lähtee liikkeelle... vaikutat tosi mukavalta tyypiltä ja tosi kypsältä ja olis aivan ihanaa tutustua suhun :)

    -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja todellakin. Nämä tuppukylät on pahimpia juorukyliä, kun jokainen tuntee/tietää toisensa, ja jutut liikkuu nopeampaa kuin ajatus :) Muhun saa tutustua, s-postiin saa laittaa viestiä ja facebookissa pyytää kaveriksi ! :)

      Poista
  8. Mun mielestä se on aika hassua ku kaikki vaan jankuttaa siitä iästä. Joku voi olla 15 ja valmis ottamaan vastuun omasta elämästään , mutta sitten taas on niitä jotka kakskymppisenä vieläkin käyttäytyy kuin lapsi. Niin sanotusti ikä on vain numero. Se henkinen ikä on se joka merkitsee.
    :) Onnea sulle !!

    VastaaPoista
  9. Miten kerroit sun vanhemmille raskaudesta ja miten ne reagoi siihen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroin suoraan, ja niinkuin asiat olivat. Ne reagoi ihan hyvin, äitin kans enemmän ja pitkään juttelimme asiasta ja isä taas ei oikein tiennyt mitä sanoa.

      Poista
  10. Tosi kiva blogi ! laita susta kuvia tänne (:

    VastaaPoista