sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Sua rakastan nyt, sua rakastin aina

Hei lukiat!
Mitäpä meille? No parempaan päin ollaan menossa. Soitin lääkärille ja kysyin neuvoja. Hän käski vaihtaa maitoa joten niinpä siis teimme. Lääkäri käski seurata taas sen 2viikkoa miten vaikuttaa, jos oireet jatkuvat, menemme tutkimuksiin. No miten maito on viikonlopun aikana lähtenyt vaikuttamaan? - Todella hyvin. Aluksi Sisu  ei millään meinannut juoda maito, haisee ja varmasti maistuukin tosi pahalle. Mutta nyt menee jo tosi hienosti. Sisun kakka on kylläkin aivan mustaa ollut viikonlopun, mutta erään naisen lapsella oli ollut myös maitoallergiaa ja olivat kokeilleet myös eri maitoja, ja hän sanoi että todennäköisesti Sisu pukkaa vanhaa maitoa pois. Toki soitan huomenna lääkärille ja kerron tästä. Puklannut Sisu ei ole 'normaalia' enempää. Huomenna meillä on neuvola ja siellä täytyy keskustella Sisun piikistä, sillä en tiedä saako sitä antaa Sisulle koska on tämä maitoallergia. Jotkut sanovat että maitoallergikoille on erilaiset piikit, mutta tiedä sitten. Pyydän samalla katsomaan korvat, ettei ole korvatulehdusta. En kyllä usko että on, koska Sisu on tosi hyvä tuulinen ja pirteä.
Sitten vähän muuta.
Meidän Sisu kääntyi Torstaina selältä mahalleen :) Pienellä avustuksella, siis Sisu ponnisti vauhtia jalastani, mutta muuten mies käytti omia voimia ! Voi että, ilmekkin oli niin ihana kun Sisu nosti päätä ja nauroi ja katsoi minua ilmeellä että : Äiti kato, mä tein sen !!! Voi ihana <3

No mutta mitä MINULLE?
Perjantaina lähdimme O:n kanssa Ouluun. Tarkoituksenahan oli viettää syntymäpäiviä, jotka ovat huomenna, ja kierrellä kirppareita. Kirppareilta löysin vaikka ja mitä ihanaa itselleni ja Sisulle tietenkin. Suunnittelimme menevämme elokuviin ja tekevän jotain muuta kuin katsoa telkkaria kotona, mutta siinä kävikin sitten niin että emme tehneet mitään. Perjantaina J laittoi minulle tekoripset. Lauantaina vietimme sitten W:n syntymäpäiviä. Noooh, jos kaikki menee hyvin niin ensi viikonloppuna juhlimme. Juhlimisella en sitten tarkoita heti ensimmäisenä kännien vetämistä, vaan sitä että teen jotain normaalista poikkeavaa, eli muutakin kuin istun kotona iltaisin kattelemassa telkkaria ja koneella istuen.
Nooo toivottavasti alkaa kaikki menee paremmin. Mutta ilmoittelempa taas mitä neuvolassa kävi ja ym . Hauskaa sunnuntai-iltaa kaikille !

1 kommentti: