tiistai 18. syyskuuta 2012

Sisupieni.

Heloou kaikille !
Huuhhuh, onpa ollut taas yhenmoinen päivä.
Meidän pikkuisen mahassa on luultavasti jotain vikaa, tai emme tiedä mistä se johtuu. Pienen (älä lue jos et kestä kakkajuttuja) kakka on muuttunut ihan eri hajuiseksi ja väriseksi. Se on tosi vetistä, ja semmmoista vihreen ruskehtavaa ja ehkä vähän keltasta? No kumminkin, ja se puklaa todellatodella paljon, ja se haisee normaalia pahemmalle. Hän voi hyvin, jaksaa jutella ja leikkiä. Eilen testasin antaa hänelle vettä, ja kakan väri taas muutti, ja se oli kirkkaan keltaista ja semmosta melko vetistä. Ja oksentelu on vaan jatkunut ja sitä tulee aivan kamalasti. Eilen hän ei syönyt paljoa mitään..Mutta tänään vähän enenmmän. Torstaina olisi tarkoitus mennä yksityiselle lääkärille. Toivottavasti pienellä miehellä ei ole mitään hätää. Tai mitään vakavaa. Mutta siitä sitten enemmän loppuviikosta.

Tänään me käytiin mun siskon luona. Näin kummityttöä, joka oli oppinut menemään konttaus asentoon ja kovasti ois menossa eteenpäin. Sillä aikaa äiti oli täällä mun luona käynyt siivoamasssa koko kämpän. Sitten tultiin sieltä kotia, ja vähän ajan päästä poika lähti mummulaan/iskälle. Sillä minulla oli tänään jumppa, tai se alkoi tänään. Ja oli tosi rankkaa, käet, jalat, maha, selkä, polvet, ja kaikki on tosi kipiänä ja joka puolelle sattuu. Aijaijaijiaja, no jospa sillä oli just tämmönen tarkotus. Ja tuottaa varmasti ajan myötä tulosta. Tarkoituksena ois saada viimesetkin raskaus/herkuttelu kilot pois. Ruokakin meni uuteen uskoon. Toivon tuloksia. Ärsyttää vaan mahassa tuo ylimääränen nahka. Oisko kellään mitään vinkkejä siihen.?
Toivottavasti paino lähtisi putoamaan hyvin. Ainakin todellatodella toivon niin, jatkossa kirjoittelen jos/kun painoa putoaa että paljon on lähtenyt ja ym. Ei mua haittaa nuo kilot, mutta oishan se toki ihanaa olla ihan siinä ja ehkä vähän pienemmässäkin painossa kuin raskauden alussa. Toivotaantoivotaan.

Huomenna meille tulee perhetyöntekijä heti aamusta, sen jälkeen siskonpoika tulee tänne mun luokse, ja poika todennäköisesti menee isälleen tai tulee mukaan. Menemme käymään yhdessä näyttelyssä ja sieltä tulemme tänne, ja viemme sitten hänet samalla kotiin kun menen zumbaan. Zumban jälkeen menen lapsen isän luo yötä. Jos ja kun menemme torstaina sinne lääkärille todennäköisesti heti aamusta.
Perjantai-lauantai-sunnuntai, saadaankin todennäköisesti viettää ilman minkäänlaisia menoja.

Mutta nyt lähden suihkuun, ja nukkumaan. Se on morojeeeeens! :)

2 kommenttia: