keskiviikko 26. syyskuuta 2012

lääkäri reissua..

Hei kaikille, ja anteeksi, etten ole kirjoittanut. Mutta tämä kaikki on vienyt niin paljon voimia etten ole jaksanut eikä aikaa ole paljoa jäänyt kirjoittamiselle..

Torstaina siis menimme Ouluun lääkärille. Hän oli sitä mieltä että Sisun oireet vaikuttaisivat maitoallergialta ja kirjoitti meille reseptin apteekin maitoa varten.. No sitä alotimme juottamaan Sisulle samantien. Maito ei ole paljoa Sisuamme parantanut. On ollut päiviä jolloin Sisu ei oksenna/puklaa normaalia enempää, mutta on taas ollut päiviä että tulee kaikki ulos. Sisun kakka haisee ihan käyneeltä ja on suoraansanoen melkein kuin vettä.
Sisu on myös ollut itkuinen ja ärtyisä. Mikä ei ole Sisun tapaista. Sisua on myös (mukaanlukien tänä iltana) mahasta vääntänyt tosi kovasti ja itketty ollaaan ja paljon. Sisu jaksaa jutella ja leikkiä mutta sitten yhtä äkkiä tila muuttuu. Sisulle ei pahemmin ruoka maistu, ja se on suoraansanoen yhtä tappelua. Lääkäri samalla katsoi Sisun korvat ja nielun ja kaikki oli ok siellä, hän sanoi soittavansa minulle tämän viikon perjantaina, kysyäkseen kuulumisia. Päätin että soitan hänelle huomenna ja kerron tästä, että tila ei ole paljoa muuttunut.
En tiedä mitä tehdä, ja tuntuu että alan olla loppu. Haluaisin auttaa Sisua, mutta en voi. En voi häneltä ottaa pois mahakipua vaikka kuinka haluaisin. Toivon vain että jos jollakin on kokemusta tämmöisestä tai tämän tapaisesta, voisi jotain edes kertoa tai vinkata mitä tämä olisi.. Pelottaa etttä Sisulla on jotain vakavaa, ja todella toivon ettei olisi. Sisulla oli myös vajaassa kolmessa viikossa noussut paino vain jotain 300-400grammaa, ja lääkäristä se oli liian vähän. Itkettää ja pelottaa, ja en tiedä mitä tehdä. Sisu nukkuu yöt kyllä samalla tavalla kuin ennenkin.. Sisulle on myös ylhäälle puhkeamassa hammas, ja sieltä ikenestä pilkottaa jo vähän valkoista, mutta en usko että olisi siitä kyse. Eikä moni muukaan usko...
Ilmoittelen lisää, kun tiedämme mikä Sisu rakkaalla on.. Toivokaa parasta ettei ole mitään hätää ja Sisu paranisi pian ja olisi kaikki taas hyvin.

2 kommenttia:

  1. vooi :( toivottavasti ei mitään vakavaa! kyllä se siitä, voimia mari sulle ja sisulle! <3

    VastaaPoista
  2. oisko refluksia? o: mun siskon pojalla oli sitä pienempänä, paino ei noussu ja se oli tosi itkunen jne... kanttii joo soittaa sille lääkärille:)

    VastaaPoista