sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

2kk !!!!!!!

Aivan ihana ilma ! Aurinko paistaa ♥
En ole vielä saanut aikaseksi raahata itseäni ulos, sillä en keksi mitä tekisin siellä. En halua lähteä kävelyllekkään sillä tiedän että minua alkaa supistamaan. Ehkä vielä keksin jotakin, tai sitten otan vain rennosti sisällä.

Ajattelin, että voisin ehkä tehdä postauksen siitä meidän kotimme tulipalosta, niin kaikki tajuaisivat minkä takia tulipalot yleensäkin ahdistaa minua. Nykyään pystyn puhumaan asiasta ihan normaalisti mutta joskus se tulee itkun kanssa. Mietin vielä..

Olen alkanut myös miettimään, että missä vaiheessa kannattaisi alkaa pakata sairaalakassia ?
Ja mitä sinne todella kannattaa ottaa mukaan, ettei tule otettua liikaa ja turhaa tavaraa?
Ainakin hygienia tarvikkeet, (shampoo,hoitoaine,dödö, meikit(?)hiusharja, hammasharja - ja tahna,siteitä???)
Puhtaat vaatteet minulle ja lapselle Minkälaiset vaatteet olisi järkevää pakata vauvalle? Koska on kumminkin kesä tulossa.. Pakkaisinko kahdet vaatteet, toiset esim. lämpimämmät ja toiset vähän kevyemmät ?
Mitä tarvikkeita tarvitsen vauvalle? Tutti, vaippoja...?? Ja mitä itselleni?
Laturi, kamera, mitä muuta?

Tänään on tasan 2kk laskettuun aikaan! Pelottavan nopeaa aika mennyt, ja niin vähän aikaa enään jäljellä.
Onneksi kaikki on suht.koht hommattuna, paitsi varmaan olisi ihan järkevää ostaa jo jemmaan vaippoja? Harsoja, tutteja, ja tuttipulloja tarvisi myös vielä hommata.. Pitäisi vielä muuttaa Toukokuun lopussa tai Kesäkuun alussa.. Myös pitäisi levätäkin ! Kokeitakin olisi vielä tekemättä.. Ja torniossa pitäisi käydä vielä uusi reissu.. Myös koskaanhan ei tiedä, syntyykö lapsi ennen aikojaan vai meneekö yli, joten sitäkin saa jännittää.
Mutta mitäs tässä..

Aurinkoista päivänjatkoa ihan kaikille ! :--)

6 kommenttia:

  1. Imetysliivit jos ajattelit imettää niin ota muutamat mukaan ja liivinsuojuksia paketti. Meidän vauva synty 1.6 ja silloin päällä oli vain ohut pipo, pitkähihanen body ja velourhousut. Mukana oli myös kevyt vanupuku, Päivä oli lämmin, joten sitä ei tullut käytettyä :) Siteitä oli ainakin meilläpäin sairaalassa, riippuu kai sairaalasta, mutta varmaan kannattaa muutama varoilta ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ajattelin kyllä imettää ja juuri äsken tilasin H&M:ltä imetysliivit itselleni, liivinsuojuksiakin pitää käydä ostamassa. Mutta kiitos paljon vinkeistä ! :)

      Poista
  2. meillä Rami syntyi juhannuksena ja vaatteina oli vain: tumppuhihainen body, sukkahousut housut ja pieni takki ja ohut myssy. muita tarvikkeita vauvalle oli tuttipullo johon lypsin maitoa ennen kotiin lähtöä ja harsoja sekä tutti. itselleni olen aina ottanut mukaan puhtaat vaatteet, hygienia välineet, siteitä (kotimatkan ajaksi laitoin sen sairaalan ison siteen, puhelimen laturin sekä kameran ja lukemistakin oli mukana. meillä jäljellä 3-7 viikkoa ja nyt alkaa loppukiri tavaroiden paikoilleen laitossa. t: satu

    VastaaPoista
  3. Suosittelen ottamaan omia sukkia mukaan jos olet vilukissa (eli jos tarviit sukkia kesällä:) ) koska ne sairaalan sukat on sellasia löysiä muodottomia ja tosi huonot jalassa kun ne valuu.. :) Lukemista suosittelen myöskin mukaan, saattaa tulla vähän tylsää päivisin kun vauva nukkuu melkein koko ajan..
    Me ostettiin hirveesti tutteja ja tuttipulloja, loppupeleissä jouduttiin hylkäämään kaikki tuttipullot koska pojulla oli koliikki, ni piti ostaa niitä koliikkipulloja joita suosittelen ostamaan muutenkin varmuuden vuoks suurempien ilmavaivojen estämiseks.. :) Ja meillä ei pieni herra suostu muita tutteja imemään kun pelkästään niitä hienoja muotoiltuja tutteja jotka välttää jotain painetta ikeniin tms.. Muut tutit se sylkee ulos niinku olis tungettu sen suuhun jotain tosi pahaa eli meillä meni kaikki ylimääräset tutit hukkaan :D

    ps. Olihan se ihan mukava vähän jotain pikkuherkkua iltasin napostella ku telkkaria katto ;)

    VastaaPoista