sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kun tuuli kääntyy, jotain sanomatta jää.

Hohhoijjakkaa, mikä viikonloppu takana.. Kivut, supistukset ja ym helpotti eilisen saunan jälkeen. Olo on paljonpaljon parempi mitä aikasemmin, tietysti vielä välillä kiristää alamahasta, mutta huomenna soitan neuvolaan ja kerron tästä viikonlopusta, todennäköisesti joudun käymään siellä varalta tarkistamassa tilanteen. Näin ne asiat vain kääntyy aina parempaan suuntaan, tai no ei kyllä ihan kaikki.. Mutta elämä jatkuu, yksin tai yhdessä. Ehkä paremmin yksin.
Stressaaminen oli varmaankin osa syy supistuksiin ja muihin vaivoihin. Ainakin näin moni tuttu on veikannut, sillä olenhan viime aikoina stressannut enemmän kuin tarpeeksi. Mutta yritän jatkossa olla stressaamatta ettei se aiheuta yhtään enempää harmia kellekkään, varsinkaan pienelle tuolla mahassa.

Tänään olisi kokeeseen lukemista, sillä huomenna minulla on ruotsin valtakunnallinen koe. Lisäksi olisi tarkoitus nähdä ystävääni, ainakin näin sovimme jo perjantaina.
Huomenna sitten käyn koululla tekemässä kokeen, ja (ehkä) nään toista ystävääni, sillä meitä kumpaakin harmittaa että meidän välit on alkanut (jo ennen raskautta) viilenemään ja olisi nyt mahtavaa aloittaa 'puhtaalta pöydältä'.
Muuten ensiviikolla olisi sitten myös keskiviikkona kotitalouden valtakunnallinen ja perheneuvola myös samana päivänä. Muut päivät saa ottaa rennosti, mutta olisi kyllä tarkoituksena saada aikaiseksi varata hierojalle aika, sillä löysin(tai minulle täällä linkattiin, kiitos ! ) melko halvan, pitää vain soittaa ja kysyä osaako tämä hieroa raskaana olevia.
4.5 on jälleen aamusta kontrolli oulaskankaalla ja ruotsin koe iltapäivällä.
Siitä sitten pari päivää ja 9.5 neuvola täällä Ylivieskassa.
Niinpä niin, hyvät sunnuntain jatkot teille muuten :)
'Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin !'

2 kommenttia:

  1. Tää on ihana, tää siun blogi! Jatka samaan malliin. Tajusin vasta viikonloppuna, että sulla on tällänen. Luin kaikki merkinnät ja aattelin kirjoittaa tähän pienen kommentin.

    Olen nyt rehellinen: Kun sain tiedon pari kolme viikko sitten, että olet raskaana; olin järkyttynyt, mutta (iso MUTTA) käsitykseni sinuun on tämän blogin myötä muuttunut.
    Tämän perusteella olet kasvamassa hyvää vauhtia aikuiseksi ja vastuuntuntuiseksi nuoreksi naiseksi. Joten en ole yhtään huolissaan pärjäämisestäsi vauvan kanssa. Sinusta tulee hyvä ja vastuuntuntoinen äiti!

    Mieti tarkasti ensikotia ja juttele asiasta äitis kanssa ja siskojesi kanssa. Mieleeni tuli, että miten olisi vuokra-asunto? Jos kerran on hyvät tukiverkostot niin ehkä he voivat auttaa sinua ja lastasi? Mutta muista että sinä vaan päätät asioista, ehdotin vaan...

    Muista Mari, että minäkin olen olemassa ja olen valmis kuuntelemaan murheitasi ja huolia. Et ole yksin! Voit laittaa mulle esim. Facen kautta viestejä jos haluat.

    Voimia ja haleja :) !

    Terveisin Jonna-serkku Kerimäeltä

    VastaaPoista