perjantai 9. marraskuuta 2012

Ja elämä on helppoo silloin kun on joku, josta pitää kii

Hyvää Perjantai-iltaa kaikki lukiat.

Varmasti tositositosi moni nuori on tällä hetkellä menossa kylällä/kavereilla ja ym. Mutta minäpä istun onnellisesti lämpimän peiton alla.

Tänään oon känynt sosiaalitoimistossa, ja Nivalassa työpaikkahaastattelussa Sol:lla. Toivottavasti nyt saisin jotain työtä sitä kautta. Hygieniapassi täytyy hommata, ja otan selvää missä/millon voisin sen hommata.
Olisi ihan kivaa saada töitä, sillä oon melko yksinäinen välillä, ja ymmärtäähän sen, kun lapsi tulee elämään. Mua se ei haittaa, mutta olisi tosi MAHTAVAA olla tekemisissä ihmisten kanssa, ja vähän tienata samalla.

En ole uskaltautunut käymään Ylivieskan äiti ryhmissä. Jotenkin vaan inhottaa mennä sinne, kun kumminkin joittenkin 'täydellisten' äitijen katseet ovat kamalia. En kyllä välitä, mutta ei se ole kivaakaan. Ensimmäisen kerran kun neuvolassa kävin, sain yhdeltä äidiltä semmoset silmänpyöritykset ja paska äiti haukunnat, että ei sen jälkeen ole ollut innostusta.

Puhuttiin tänään Sisun mummun(Sisun iskän äiti) kanssa että kävisimme Oulussa uudestaan lääkärillä. Sillä Sisun iho on täynnä näppylöitä ja ne kutittaa Sisua tosi paljon. Rasvaa ollaan niihin saatu, mutta näppyjä tulee ja tulee. Haluan tietää syyn. Onko se tästä maitojen vaihtumisesta vai jostain muusta.

Sisulle oon tilannut vaunuihin heijastinsuojuksen, vai mikä sen nimi nyt ikinä olikaan. Koska nyt tällä hetkellä Sisun vaunut muistuttaa joulukuusta, koska olen laittanut niihin heijastimia että varmasti autoilijat huomaavat. Turvallisuutta ennen kaikkea.
Itkuhälytin pitäisi hommata, koska se olisi tosi kätevä. Sisu tykkää pihalla nukkua(niinkuin varmaan kaikki muutkin lapset..) niin olisi helpompaa jos olisi itkuhälytin ettei tarvisi koko ajan rampata katsomassa nukkuuko vai eikö, ja saisi tehtyä muita hommia. Siivota ja ym.

mutta eipä mulla kummempia.. Hauskaa perjantai-illan jatkoa kaikille ! : )
ps. kuvia ei nyt valitettavasti ole. 

3 kommenttia:

  1. Pikkuveljelläni todettiin 3-vuotiaana (nyt 4-vuotias) allerginen atooppinen iho ( vai oliko se hyvin ärtynyt atooppinen iho, mutta kummiskin), kun hänelle tuli kans hirveästi pieniä näppyjä ihoon ja sai siihen jotain rasvaa, joka ei kuitenkaan auttanut. Sitten hän sai jotain erikoisrasvaa, joka lopulta auttoi. Kannattaa kyllä heti mennä sinne lääkäriin, sillä iho muuttui aivan kauheaksi ruveksi, kun näppyjä oli niin paljon. Ja käskivät myös siellä lääkärissä olla käyttämättä mitään saippuoita pesuun. :)
    Nyt iho on todella hyvässä kunnossa (paranemiseen meni about vajaa kuukausi, koska iho oli mennyt niin
    pahaksi).

    Blogiasi on erittäin kiva lukea, eikä se haittaa ettei kuvia ole :) Kaikkea hyvää sinulle ja Sisulle!

    VastaaPoista
  2. Hei! Ikävä kuulla, että neuvolasa osunut tiellesi joku v-mäinen äiti. Tuskin kaikki äidit Ylivieskassakaan niin paskamaisia ovat. Kannattaa ottaa yhteyttä äiti-lapsi -piirin vetäjään ja kertoa etukäteen huolista, ties vaikka jossain ryhmässä olisi joku muukin nuori äiti? Ja ehkä vetäjä voisi jo edellisellä kerralla kertoa ryhmälle, että tämmöinen mamma olisi tulossa, niin osaisivat käyttäytyä (TUKEA ja KANNUSTAA)... Kai niissä ryhmissä ihan normaaleja ihmisiä käy, ja tekisi varmasti hyvää jutella muidenkin äitien kanssa (vaikka onhan sulla luojan kiitos se sisko, ja tää netti on kyllä nykyaikana tosi kätevä). Aina joukkoon mahtuu joku mätä omena, vaan eiköhän ne suurin osa ole ihan normaaleja epätäydellisen täydellisiä äitejä. Sitähän ei tiedä, vaikka saisit sieltä elinikäisiä ystäviä! Tai Sisu ainakin :) Luulisin, että tuo äitipiiriin meno onnistuu, JOS siellä on hyvä vetäjä, joka saa naiset pysymään asiallisina. Soittele ja haistele tuulia!

    Hyvä blogi, kuvattomuus ei haittaa. Teksti on kuitenkin selkeää ja luettavaa.

    VastaaPoista
  3. Yso:lla kävin ite tammikuussa 2011 suorittaan hygieniapassin. Siellä koulutus+koe oli jotain 80€, ja jossain muuallahan sen voisi saada paljonkin halvemmalla mutta Yka.... en keksinyt ite muuta paikkaa. Se vaan on ihana istua se 6 h siellä ja tehdä sen päätteeksi oikein/väärin- koe.

    http://www.kam.fi/yso/index.php?id=../koulutuksen_kuvaus&koulutusid=42

    näköjään ovat päivittäneet tän sivun vasta...:D

    kaikkea hyvää, onnea, voimia ja iloa teijän elämään! :----)

    VastaaPoista