keskiviikko 2. toukokuuta 2012

So I don't care what they say, It's our life life life

http://www.youtube.com/watch?v=wFz1F438490
Näin ihan kauheaa painajaista viime yönä. Juurikin siitä meidän tulipalostamme, mutta tällä kertaa siinä oli minä, lapsen isä ja lapseni. En koskaan ole nähnyt siitä niin pahaa unta. Vaikka luulin että painajaiset olisivat jo ohi, sillä en ollut nähnyt niitä pariin yöhön. Heräsin siihen, että itkin aivan kamalasti, lisäksi olin ihan hiestä märkä.
Peitot olin potkinut lattialle ja tyynyt oli lentänyt ihan joka puolelle..
Siis en muista tarkalleen mitä siinä tapahtui, mutta muistaakseni minä, lapsen isä ja lapsi olimme menneet nukkumaan ja sitten heräsin siihen, että haisi kamala savu ja oli todella vaikea nähdä mitään, ja lapsi ja lapsen isä ei ollut enään vierelläni. Yritin etsiä heitä mutten löytänyt mistään, ja sitten heräsin itkuuni.
Ja kamalinta oli se, että ei ollut vieressä ketään kenet olisi voinut herättää ja mennä viereen. Piti turvautua koiraani ( Tessuun ) :'D Loppu yö menikin valvoessa sillä ahdisti niin kamalasti se uni ja poikakin oli mahassa hereillä joten katselin sen touhuja, sillä hänen liikkeet näkyvät TODELLA hyvin tuosta massusta.
Kumminkin olin jossain vaiheessa nukahtanut, ja heräsin vähää vaille kymmenen.

En mennytkään tänään tekemään fysiikan valtakunnallista sillä opettajilla oli joku juttu, joten menen huomenna jos kerkeän sieltä sokerirasituksesta. En tiedä miten selviän, sillä täytyy olla yli 12h syömättä mitään ! Ja pelottaa mennä yksin, sillä pelkään että pyörryn tai jotain, koska se on kumminkin pitkä aika ilman minkäänlaista ruokaa. Enkä uskalla ottaa ketään mukaani, sillä tiedän että saatan olla melko räjähdysherkällä tuulella, enkä halua räjähtää kellekkään.

Tänään tuli postissa myös semmoinen kirja : Lapsen kehitys 0-6vuotiaan virstanpylväät. En ole varma onko minulla jo tuo kirja, ja aika perheneuvolaan. Sillä (en muista olenko kertonut) mutta viime kertainen käynti peruuntui. Itselläni oli pää niin kipeänä etten mennyt ja lisäksi sillä naisella oli muuta menoa.

Tänään olen ollut ihmeen pirteä vaikka se viime yö meni miten meni.
Olen käynyt lenkillä, ja tehnyt tuota kotiseutututkimus juttua ja olen vieläkin niin paljon virtaa täynnä.
Ulkonakin on jälleen nätti ilma, mutta tuulee vain todella kylmästi.
Ajattelin pakkailla noita tavaroitani, sitä tulevaa muuttoani varten ja katsoa mitä kaikkea turhaa täältä huoneestani löytyykään...


Ajattelin, että te voisitte ehdotella minulle asioita mistä voisin postailla? Esim, mitä mieltä olen jostain asiasta, se voi olla ihan mikä/mitä vain. Tai postauksen, jossa kerron jotain tiettyä itsestäni, tai ym?
Ehdotuksia otan vastaan tänne .
Ja kysymyksiä saa edelleen lähetellä, ja jos niitä tulee tarpeeksi teen niistäkin erikseen postauksen sitten myöhemmin.

6 kommenttia:

  1. Katoin vähän unisanakirjasta sun unesta ja siinä esim oli:

    Tuli on hyvä enne. Jos koti palaa, se merkitsee pysyvää onnea. Jos työpaikka palaa, bisnekset sujuvat erinomaisesti.

    Pelko

    Oletko koskaan herännyt painajaisesta hiestä märkänä tai huutanut kurkku suorana ollessasi vielä unessa? Pelko on yksi perusluonteisimpia tunteitamme, mikä saa hengityksemme kiihtymään ja sydämemme hakkaamaan tuhatta ja sataa. Näitä fyysisiä oireita esiintyy myös unessa niin vahvoina, että monet kokevat pelkounet todellisen tuntuisina, voimakkaina ja intensiivisinä. Ne säilyvät mielissämme kauimmin, ja uhatuksi tulemisen tunne voi jatkua jopa seuraavana päivänäkin. Unen näkijä herää pelkounista yleensä paniikissa ja lievästi sekavana. Ahdistava olo alkaa helpottaa vasta, kun hänelle selviää että kaikki olikin vain unta.

    Pelko vääristää kaiken joksikin kammottavaksi, yliluonnolliseksi ja irvokkaaksi. Unen näkijä muuttuu pienemmäksi ja avuttomammaksi kuin hän todellisuudessa on, hänen vastustajansa sen sijaan ovat suurempia, voimakkaampia ja vihaisempia: koko tilanne tuntuu kaikessa kaameudessaan absurdilta, ulospääsy mahdottomalta.

    varmaan kiinnosti:D jos haluat perehtyä niin lisää täältä: http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/alasivu.shtml?ennustaja/unet

    tuolla on oikiasti hyviä neuvoja unista!:) jos siis uskoo niihi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ei tullut ees mieleen lukea tommosia, mutta kyllä kuulostaa kiinnostavalta ! :)

      Poista
  2. millon teillä oli se tulipalo? :)

    VastaaPoista
  3. ei se kakstoista tuntia oo pitkä aika jos vaikka ilta kaheksasta aamu kaheksaan. vai monelta sulla oli se? on se vähän tuska aamulla herätä ku ei saa edes juoda mitään, mut kyllä sen kestää.. (kokemusta on:D)
    nii ja ps. voiko tuosta kommentti jutusta ottaa tuo kirjoitus juttu pois, ettei tarvi niitä kirjaimia laittaa, ku seon niin ärsyttävä :DDD (ei oo pakko)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ole sinne aikaa, että menen vain sitten sinne kun olen ollut syömättä sen 12h.

      Poista