perjantai 4. toukokuuta 2012

Mahatautia.

Tänään alkoi RV: 32+0 (http://www.vau.fi/raskaus/Raskausviikot/Viikko-32/ )

Toissa yönä heräsin n. kahen aikaan siihen, että mahaan sattuu aivan jumalattomasti. Siinä pyörin tuskissani ympyrää, nimittäin mahaan sattui ja tavallaan kouri todella kovaa. Neljän aikaan(yöllä) sitten alkoi kamala oksentaminen.. Eilinen päivä meni nukkumisen ja mahataudin parissa. Sain eilen syötyä 3 leipää, ja kaikki tuli iltaan mennessä ulos, mikä ihaninta olin suihkussa kun oksensin (Anteeksi nyt vain jos pilasin jonkun ruokahalun). Vettä onneksi sain juotua tosi paljon, etten päässyt kuivumaan. Elikkäs, jäi sokerirasitustesti  ja kokeen tekemiset välistä.

Tänään onneksi ollut jo toosi paljon parempi olo, välillä vain mahaa kourii ja melko heikko olo meinaa olla. Aamulla oli aivan jumalaton nälkä.
Käytiin myös kontrollissa tänään Oulaskankaalla. Kaikki oli hyvin, vauva kasvaa nyt keskikäyrän mukaisesti, eli melko normaalisti.
Oltiin myös sydän käyrillä hetki, se oli tosi jännää sillä en ollut ennen ollut käyrillä.
Uusi aika on kuulemma kolmen viikon päästä, tänään vielä emme saaneet varmaa päivää ylös, sillä heillä oli tietokoneissa jotain ongelmaa. Lisäksi kävin verikokeissa.... Mä niin inhoan niitä neuloja..
Pv 4.5  rv: 32+0
paino :  ei ollut noussut kiloakaan viime kerrasta (Jess!)
verenpaine: 112/68
Liikkeet hyvät, ja sydän äänet myös. Vauvan painoarvio oli : 1700g ! Kahdessa viikossa noussut n. 400g.
Vauva oli myös pää alaspäin.

Nyt menen lepäilemään. Hauskaa viikonloppua lukijoille !

2 kommenttia:

  1. Kauan olit ehtinyt jo olla raskaana kunnes huomasit että todella olet raskaana? miten sen sitten huomasit?

    VastaaPoista
  2. Ehkä jonkun pari viikkoa.. No ensimmäiseksi siitä etteivät menkkani alkanut, mutta yleensä niitten alkamis päivä saattoi heittää viikolla jopa kahdellakin. Joten odotin jonkun kaksi viikkoa kun tein testin, joka oli positiivinen.

    VastaaPoista