lauantai 19. tammikuuta 2013

Pohjalta on hyvä ponnistaa...

Heii kaikille !

Me ollaan oltu sairaana viikolla, jonka takia en ooo jaksanu millään kirjoitella tänne.
Elikkäs Tiistaina varasin Ylivieskan Tkhon Sisulle ajan, sillä hän oli jo parin päivän ajan kosketellut oikean puolen korvaansa paljon ja muutenkin se tuntui olevan kipeä, ja tiistai aamuna Sisulla oli lämpöä. No saatiin puolen tunnin päähän aika ja meinasi tulla vähän kiire kun oltiin syömässä aamupuuroa ja itsekin näytin tosi räjähtäneeltä, sillä Sisu heräili ma-ti yönä useasti sillä nenä oli tukossa ja korva kipeä.
Lääkäri katsoi Sisun korvaa ja totesi vain että : 'kyllä se punanen on, anna suppoja ja kyllä se siitä.' Olin vähän että öööö? No eiköhän se pahene jos se on jo kerta punainen ja muutenkin Sisulla kävi kipeää !
Nojoo päivä meni sitten melko kiukkuisissa tunnelmissa, ja Sisu oli tositosi väsy eikä jaksanut leikkiä, tai ylipäätäänsä tehdä mitään. Ruokaa se söi normaalia vähemmin, mutta enemmän joi maitoa, ja annoin välillä vettä.

Ti-ke yönä Sisu sitten huusi,huusi ja huusi. Tosi useasti ja pitkiä pätkiä.
Aamulla tämä meno jatkui ja oli entistä vaikeampi päivä edessä, sillä vain pari tuntia unta takana ja Sisu kipeänä. Itsellä nenä tukossa ja kurkku tosi kipeenä.
Noh, mä sitten päätin että lähdetään suoraan Oulaskankaalle päivystykseen.
Siellä sitten meidät otettiin samantien lääkärille, ja tämä tutki Sisun korvat, ja totesi saman että kyllä tämä punottaa, ja kun kerroin kuinka kipeä Sisu on ollut, saimme antibiootit.
(...joo taas tämä Ylivieskan arvauskeskus...-.- )

No antibiootit alkoi jo seuraavana päivänä vaikuttamaan ja Sisu oli paljon paremmalla tuulella ja muutenkin ei vaikuttanut enään niin kipeältä.
Itse aloin torstaina olemaan tosi väsynyt ja muutenkin, vähänkin jos ärsytti niin itkuhan siinä tuli (normaalia mulla tuo herkästi itkeminen kun oon väsyny )

No nyt kumminkin Sisu ja minä ollaan paremmassa kunnossa.
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt Sisu on isänsä ja mummonsa luona viettämässä viikonloppua ja mä oon omilla vanhemmillani..
Kohta meenkin saunaan ja illalla sitten vissiin ajelemaan.
Hauskaa viikonloppua teille muillekkin !

1 kommentti:

  1. Harvassa on sellaset lapset, jotka ei koskaan ikinä missään tilanteessa itke tai kiukuttele. Varsinkaan kipeänä... Kyllä se ihan normaalia on, että lapsi itkee ja kiukuttelee, jos korva on kipeä. Enemmän olisin huolissani, jos lapsi ei päästäisi koskaan inahdustakaan... Törkeää trollaamista edellisellä anolla.

    Ja kyllä sinä Mari parhaiten tiedät, mikä on lapsellesi parasta. Ja tällä kertaa parasta oli lähteä sinne päivystykseen, että saitte pojalle antibiootit.

    VastaaPoista