perjantai 14. joulukuuta 2012

Känkkäränkkä.

Heippaheei.
No mitäpä meille? - No Sisun kiukkuamista ollaan tässä koko viikko kuunneltu....
Eli meidän pikkuvaavelilla on meneillään  'mikään ei kelpaa' ja kaikki on syvältä peeeeeestä.
Se kitisee,vikisee,itkee,huutaa.. Lattialla se viihtyy sen hetken mutta sitten alkaa kitinä.
Sylissä ei kelpaa olla, sängyssä ei kelpaa olla, sitterissä ei kelpaa olla, vaunuissa ei kelpaa olla, missään ei kelpaa olla.
 Leikkiä se jaksaa hetken mutta sekin innostus menee.
Syödä se jaksaa kumminkin ihan kohtalaisen hyvin paitsi ehkä vähän vähemmän mitä normaalisti,
mutta en tajua missä on vika !
Veikkaan hampaita, koska ei se kuumeiselta tai sairaalta ainakaan vaikuta.
Illalla laitan hänet nukkumaan 20-22 välillä nukkumaan ja yöllä herännyt kerran tällä viikolla syömään. Muuten on nukkunut 8 asti. Aamulla se sitten syö 1desin puuroa & pilttiä, ja sitten leikkii hetken ja pistää ekoille unille. Sitten iltapalaksi hän saa taas 1desin puuroa & piltti, ja sitten vielä maitoa päälle..
Sitten päivällä annan maitoa ja pilttiä...

Ja meidän kutinaan ja ihon näppyisyyteen on löydetty todennäköisesti syy. Syyyyhypunkki.
Ai että miten ihana. Kaaaaikki pitää pestä ja laittaa pakkaseen, ja sitten toki rasvailla iho semmoisella rasvalla joka tappaa ne. Niin ja meitä tosiaan on tässä melkosen iso porukka jota kutisee..... ja vieläpä Sisu..
Mahtavaa.
Mullahan tää iho on kutissu jo siitä asti kun aloitin oottamaan Sisua, sen jälkeen Sisun iskää ja ymymymymymymymymm. Ja nythän me ollaan kokeiltu erilaisia rasvoja Sisun ihoon kun ollaan luultu ihon kutinan ja näppyjen johtuvan maidosta. Onhan tässä jo kutistu vuosi joten ihana saada pois tämä..
MAHTAVAA, eikö?

Onko teillä lukijoilla ikinä vieraillut kylässä syyhypunkki?

4 kommenttia:

  1. Meillä on puolen vuoden ikänen kossi ja sillä ihan samallainen kitinä ollu tässä viikon verran. Ja poitsun saman ikäsellä serkulla tuntuu olevan sama juttu. Jospa se sitte vaan "kuuluu" ikään, mutta hermot kyllä meinaa mennä ainaki tällä äitillä, ku missään ei oo hyvä olla -.- tsemppiä siis sinnekki!

    VastaaPoista
  2. On ollut. Mun pikkuveljellä oli syyhypunkki jonka takia meidän piti koko perheen rasvata sillä rasvalla ittemme jotta se punkki ei jää sit keneenkään muuhun. Mutta sen yhden rasvaus kerran jälkeen päästiin punkeista eroon ja eipä oo sen jälkeen semmosia kylässä käyny (: Niin ja tosiaan just pikkuveljen lakanat ja tämmöset pakastettiin ja muittenki laitettiin pesuun että niistä ei tartu sit ne punkit takasi. Joten kannattaa tosiaan ainaki lakanat ja vaatteet yms pakastaa ja pestä koska niissä vissiinki ne punkit säilyy parhaiten.. Ja tietenki jos on jotain semmosia pehmoleluja tai muita joilla Sisu paljon on leikkinyt niin nekin varmaan kannattaa pakastaa. Tsemppiä sinne, ja toivotaan että pääsette niistä syyhypunkeista nopeasti eroon! :)

    VastaaPoista
  3. jep syyhypunkki oli kans täällä. Kavereitten kanssa kaikki jouduttiin rasvailee mut ei kyllä olla mitään pakastettu :O Pesemällä meillä kai lähti ne petivaatteista ja muista tekstiileistä. Ja se rasva autto hyvin. Ihan varmuuden vuoksi tehtiin se voide juttu kaks kertaa ja sen jälkee ei oo ollu syyhyä :D

    VastaaPoista