lauantai 25. elokuuta 2012

Blogi tauolle.

Hei kaikille lukijoille!
En ole kirjoitellut piiitkiin aikoihin sillä vauva vie suurimman osan ajastani, toki minulla on ollut paljon omaa aikaakin mutta en ole vain saanut aikaseksi kirjoittaa tänne.
Meille kuuluu tosi hyvää! Vauva kasvaa tosi nopeasti, ja pari vaatetta on käynyt jo pojalle pieneksi.
Vauva on oppinut jokeltamaan, nauramaan, hymyilemään. Yötkin sujuu jo todella hienosti. Laitan pojan nukkumaan 21-22 aikoihin, sitten se herää ensimmäisen kerran syömään joskus 5-7 aikoihin syömään, ja sitten se nukahtaa vielä n. 2-3 tunniksi ja siitä meillä sitten alkaa aamu. Poika on tosi aurinkoinen ja pirteä aamuisin, ja juttua riittää tosi paljon! Ei siinä enää itsekkään malta jäädä nukkumaan kun toinen nauraa, ja hymyilee ja jokeltaa niin sulosesti.
Ensi viikolla meillä onkin 2kk neuvola ja vauva saa ensimmäisen rokotteen. Odotan toosi innolla että näen paljon poika on kasvanut. Sillä itsestäni tuntuu että se kasvaa hirveää vauhtia.

Meillä oli 6vkon neuvola, ja pojan paino oli silloin vähän päälle 4kg! Ja pituutta oli tullut 6cm! Kaikki oli tosi hyvin muutenkin.

Meillä oli tarkoitus pitää ristiäiset sunnuntaina, mutta peruutin ne sillä tosi moni läheisistäni oli sairaana. Ne on sitten viikon päästä. Vaikka moni on ollutkin sairaana, olen onnellinen että se ei ole tarttunut vielä minuun tai poikaan.

Tän blogin suhteen ajattelin pitää taukoa hetken, sillä elämäni on kokoajan pieniä umpisolmuja täynnä.
Ja muutenkin tuntuu ettei energia riitä kirjoittamaan tätä blogia juuri nyt. Toki kirjoitan sitten kun meidänkin arki ja elämä on tasottunut.. Ainakin jotenkin.
Heihei!

3 kommenttia:

  1. Haluun sit kuulla vauvan nimen!(:

    VastaaPoista
  2. tsemppiä paljon, kyllä ne asiat aina jollain tavalla järjestyy!<3 äläkä ressaa tätä blogia, kirjottelet sitten kun jaksat! :)

    VastaaPoista
  3. http://lovefromlittleheartforworld.blogspot.fi/ käyppä vastailemassa tuonne! :) saa jakaa! kiitos !

    VastaaPoista